Rólunk

A Kincses Színház 1992-ben alakult alkotó és előadó utazó társulat. Eleinte kizárólag gyermekeknek szóló színházi előadásokkal foglalkoztunk, majd pár évvel később felnőtteknek szóló produkciók is bekerültek a repertoárba. A felnőtteknek szóló produkciók között megtalálható saját készítésű előadás, illetve neves sztárok előadásai is minden stílusban.

Alapítónk Takács J. Roland (tanár, attrakcióművész, színész, artista) tette lehetővé, hogy a Kincses Színház “Mindenkornak Mindenkorra” tudjon szórakozást biztosítani. Legyen szó céges összejövetelről, falunapról, nemzeti ünnepről, Mikulásról, húsvétról nálunk tényleg minden alkalomra talál megfelelő produkciót.

Mesejátékaink moduláris, könnyen hordozható “egyautós” díszlettel  rendelkeznek, valamint 3 fő adja elő őket. Zárt térben és szabadtéren is egyaránt előadhatóak (időjárástól függően), valamint könnyen alakíthatóak az aktuális játéktérhez. A mese- és bábjátékok közé évről-évre vezetünk be újabb címeket is, valamint folyamatosan újítjuk fel a “klasszikus” 90-es években megalkotott mesejátékainkat.

Bohóc és bűvészműsoraink díszletet nem igényelnek, így sokkal kisebb a helyigényük az előadás helyszínén. Ráadásul a “standard” műsorokat igény szerint is lehet összeválogatni, ami azt jelenti, hogy  1 fős 20 perces- 4 fős 80 perces verziók között bármilyen párosításban lehet kérni Bűvészt, Bohócot, Énekest. Ha ez még mindig nem lenne elég, decemberben a Mikulás is meglátogathatja a nézőket segítőivel együtt!

2017 júniusában bevezetésre került a 2 fős Kis gömböc című előadásunk, utat biztosítva a költséghatékonyabb előadások felé.

A weboldalon próbálunk minél több információt megjeleníteni a produkciókkal kapcsolatban, de amennyiben nem talál valamit, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!